Despre Pro Instal Grup – Incalzire in pardoseala, Racirea suprafetelor, Pompe de caldura si Termie solara

 

Pro Instal Grup - Incalzire in pardoseala, Racirea suprafetelor, Pompe de caldura si Termie solara

Prezentarea societatii

Societatea comerciala PRO INSTAL GRUP S.R.L., are sediul social in strada Elev Strefanescu nr. 6, sector 2, Bucuresti, fiind infiintata
in data de 17.03.1999, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul de ordine J40/2670/1999, avand cod unic de inregistrare 11580884, atribut fiscal R.

Infiintata in anul 1999 , S.C. PRO INSTAL GRUP S.R.L este o firma cu capital privat integral romanesc ce isi desfasoara activitatea in domeniul instalatiilor pentru constructii promovand sisteme de instalatii sanitare , de incalzire ( clasice si prin pardoseala ) , solare , de aspiratie centralizata , pompe de caldura .

S.C. PRO INSTAL GRUP S.R.L este de 8 ani dealer-ul nr. 1 in Romania al sistemelor de instalatii produse de societatea germana REHAU . Compania dispune de personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala , experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente . Suntem un colectiv tanar , generator de idei costructive , aflat in permanenta interactiune si urmarind satisfacerea in totalitate a cerintelor clientilor prin serviciile de calitate prestate in folosul acestora .
Acest lucru este posibil gratie calificarii , ambitiei si orientarii catre nou a colectivului nostru de specialisti , precum si datorita :

– practicilor de negociere orientate spre satisfacerea clientului ;
– oferirea de proiecte “la cheie” in pachet complet de servicii.
– gratie know – how – ului pus la dispozitie de REHAU

 

Sediul central:

Birouri si Hala de productie: Strada Dr. Lunca Jaristei, Nr.37, Sector 3, Bucuresti

Despre Domenii de activitate

Principalul domeniu de activitate al societatii este de a executa lucrari de instalatii sanitare, termice (cod CAEN 4533)

Despre Structura, Organizare

Societatea este structurata pe urmatoarele departamente:

Administrativ: 8 angajati
Instalatii: 27 angajati

Despre Parteneri de afaceri

Dintre principalii nostri parteneri de afaceri dorim sa mentionam:
REHAU Polymer
Aedificia Carpati
Sprint Tools
ROTARY Constructii
GU FEROM
Valahorum
Spectrum Industries
Sommerling
Radox
Vital Instal
Swisspor
Imsat Muntenia
HERZ ARMATUREN
AMBER Technologies
WURTH Romania
Viessman
Wilo Romania
VBH ROMCOM

Despre Proiecte de viitor

Unul din obiectivele importante ale companiei S.C PRO INSTAL GRUP S.R.L este de a se impune pe piata ca o companie de referinta pentru standardele profesionale superioare ale produselor si serviciilor sale .
Strategia de a folosi experienta si calificarea in domeniul instalatiilor pentru a veni in intampinarea cerintelor clientilor nostri ,impreuna cu decizia ferma de a propune numai solutii de inalta calitate , ne-au asigurat diferentierea fata de ceilalti furnizori din domeniu .
Marturie a acestui lucru , sta faptul ca firma REHAU ne-a incredintat eficientizarea sistemului energetic prin montarea de pompe de caldura la sediul din Pipera Tunari .
Toate aceste lucrari ne dau incredere in drumul pe care l-am ales .

Aflati Secretele Incalzirii in Pardoseala

Abonati-va la newsletter !

Multumim pentru ca v-ati abonat la Newsletter!

Contact